perjantai 17. syyskuuta 2010

INSPIRE ME Uutiskirje syyskuu 2010, Vol 1.


Anno Domini syyskuussa 2010


Yli vuoden kestänyt kirjoitustyöni huipentui keväällä kustannustoimittaja Ari Paulowin avustuksella. Ensimmäiset kirjat painettiin Oulun Yliopistolla. Virheitäkin löytyi, joten otettiin uusi parannettu painos. Harmitti vietävästi, mutta virheistä oppii. Mutta nyt minulla on valmis tuote, jota voi myydä.

Esikoisteokseni ´Inspire Me´on nyt sadoilla suomalaisilla. mm. Kike Elomaalla, Maria Guzenina-Richardsonilla, Riitta Uosukaisella, Arto Tuomisella, Jorma Terentjeffillä, Veikko Saksella, Matti Nurmisella, Mikko Haapakoskella, Matti Kyllösellä, Lippo Mikolalla.

Olen aktiivisesti tarjonnut ja myynyt kirjaani "kotitoimistostani". Olin Oulun Kirjamessuilla 2010. Ja työstä kirjojen myynti kyllä käy. Suomessa kun ei ole totuttu ostamaan myyntiin liittyviä ammattikirjoja hanakasti 35 euron hintaan. Olenhan itsekkin hakenut oppeja enemmän ulkomailta. Ruoho on aina naapurissa vihreämpää, vai kuinka?

Kirjaani pidetään erityisen hyvänä myynnin peruskirjana. Sitä se on. Saamaani palautteeseen perustuen uskon näin. Esimerkki: "Markku, kirjasi on todella hyvä. Olen lukenut sen jo hiirenkorville ja aion jatkaa kirjan opiskelua!" Tietenkin olen saanut myös arvostelevaa palautetta, pelkkä kehuminen ei kehitä kirjailijaa. Tässä kuitenkin TOSI HYVÄ PALAUTE.

Palaute on ollut positiivista. Ja se on kannustanut jatkamaan alkuperäiseen tavoitteeseeni: Myydä kirjaa 1000 miljoonalle englantia puhuvalle internetin ´online´ käyttäjälle. Englannin kielinen ´Inspire Me´ -valmistuu parin viikon sisällä. Koko kesän ajan olemme veivanneet tekstiä Anne-Maija Paakkosen kanssa. Hyvä myyvä kirja on tulossa. Myös aidon espanjankielisen "latino-mehico" -version käännöstyö on käynnistymässä. Ajattelen erityisen positiivisesti mexicolaisen startup yrittäjän opastamisesta kirjani välityksellä : )

Sinä olit ostajana ensimmäisten joukossa, kun aloitin. Vielä en voi lähettää vapaakappaleita, mutta - erikoiskiitokset sinulle!

Toimintaohjeet ´palkinnolle´

TILAAMINEN SÄHKÖPOSTITSE
1) Lähetä sähköposti osoitteeseeni markku.tauriainen(at)angelo.fi
2) Kirjoita otsikoksi "KIRJATILAUS YSTÄVÄLLE" olin ensimmäisiä ostajia
3) Kirjoita ystäväsi postitus ja yhteystiedot - ja terveiset kirjan mukaan
4) Anna omat laskutustietosi - lähetän laskun pdf muodossa
5) Nojaa taakse tuolissasi - teen asiat puolestasi

MUKAVAA ALKANUTTA SYKSYÄ!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti