maanantai 22. marraskuuta 2010

INSPIRE ME saa siivet selkäänsä

MYYNTIKOULUTUSTA Englanniksi - why not?

Suomi on pitkä pieni maa, reunavaltio maailman kyljessä. Suomea puhuvia suomalaisia on nyt 5,4 miljoonaa. Aloittaessani kirjoittamaan 2009 myynnin ammattikirjaani INSPIRE ME, pidin tiukasti ajatukset kiinni maailmalle menossa. Pelkästään englantia puhuvia internetin käyttäjiä on 1000 miljoonaa, Facebookin käyttäjiä 500 miljoonaa. Asian on sisäistänyt suomiviejämme "Miss Finland" Lenita Airisto, jonka tapasin Nordean järjestämällä yrittäjä-aamiaisella maaliskuussa 2010. Lenita kannusti minua näin: "Markku jos olet Suomen paras, niin nosta rimaa ja yritä olla maailman paras". Lenitan luento oli muuten muutakin kuin tennissukkia - yksi parhaista!

Inspire Me -kirja on saanut hyvää palautetta ja se toimii aivan erinomaisesti myyntikoulutuksissa, kuten INSPIRE ME SALES EVENT TAMPERE  Voisiko myyntikoulutukseni toimia ulkomailla - why not? 

Heinäkuu 2010 alusta olen työstänyt INSPIRE ME -kirjaani Anna-Maija Paakkolan kanssa. Ensimmäinen englanninkielinen käännös valmistui pari kuukautta sitten. Lokakuusta alkaen "English Editing" -työtä on tehty Maltalla asuvan David Millnerin kanssa hyvin tuloksin. Sain eile SU 21.11.2010 julkaistua ensimmäiset 200 sivua INSPIRE ME - Inspire Yourself & Bank the Results kirjasta eKirjana 1 ja 2. Englanninkielinen kirja antaa minulle "selkänojan" ulkomailla tapahtuviin myyntikoulutuksiin, tietenkin edellytyksellä, että puhuminen onnistuu in English : ) Voin nyt edistää kirjojeni maailmanlaajuista myyntiä koulutuksilla ja henkilökohtaisella läsnäololla.

 
INSPIRE ME eBOOKs 1,2 ja 3
INSPIRE ME - kirjan englanninkielinen versio on miellyttävää, hyvää englantia. Kirjasta on kiistatonta hyötyä henkilöille, jotka suorittavat tai johtavat myyntiä. Jo silmäilemällä tekstiä kehittyy myyjänä. Siis todellista hyötyä. INSPIRE ME - eBook nr 1 lataaminen maksaa ainoastaan kolme (3) euroa (€), joten myyjäksi kehittyminen ei ole enää hinnasta kiinni. Olen jakanut englanninkielisen kirjan kolmeen sata sivua sisältävään opukseen, jotta lukijat voisivat varmistua sen hyödyistä pala kerrallaan. Voin myös jakaa jokaista kirjaa erikseen kampanjoissa herättääkseni kiinnostuksen myyntiin tai jakaa eKirjoja "läksyinä" ennen INSPIRE ME SALES EVENT -tilaisuuksia. Koulutustarjonnan löydät TÄSTÄ-> http://bit.ly/innostu

INSPIRE ME eBOOK verkkokauppa on osoitteessa http://bit.ly/eBook123 Kerro ihmeessä asiasta englantia puhuville ystävillesi : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti