tiistai 9. marraskuuta 2010

INSPIRE ME Sales Event Tampere 15.-17.11.2010

MYYNTIKOULUTUS Tampereella

Kuulun FriendTrepreneur YstäväYrittäjiin. Olin friendoulu# tapahtumassa viime viikon perjantaina Oulun Teknologiakylässä. Tapasin tilaisuudessa Ilkka Sallisen, Osuuskunta Poikkeaman kovan kontaktoijan. Poikkeama on hiljattain perustettu 19 yrittäjän työyhteisö, jolla on kova halu iskeä markkinoille haastajana!

Lähden siis pariksi päiväksi Tampereelle maistelemaan mille Tapolan musta makkara oikein maistuu. Tavoitteena on antaa/ jakaa nuorille, innostuneille YstäväYrittäjille kokemukseen perustuvia oppejani.  
INSPIRE ME SALES EVENT TAMPERE - Here We Go! Kerron tuloksista blogissani.

Tarkemmat, alustavat suunnitelmat, näet uudesta koulutuskalenteristani, joka on blogin vasemmassa reunassa. Tampereen tilaisuus on suljettu yksityistilaisuus Osuuskunta Poikkeamalaisille, mutta tilaisuuteen pääsee sisään jonotuslistan kautta. Kannattaa kokeilla, jos olet ensi maanantaina Tampereella.Tilaisuus on enemmän kuin koulutusta. Primäärinä tavoitteena on tehdä suoraa ´LIVE myyntiä´ koulutettavien kanssa. Kauppa se on, joka kannattaa! Katso upo-uudet nettisivut


Myynnistä olen puhumassa myös Oulussa ennen Tampereen keikkaa. Kaksi päivätilaisuutta. Molemmat ovat tuttuja yrityksiä, joista löytyy innokkaita ja vähemmän innokkaita myyjiä. Koulutusaiheet liittyvät kontrollin pitämiseen myyntityössä ja puhelimen käyttöön prospektointivälineenä. Siitä minulla on kokemusta viime vuoden lopulla pidetystä kilpailusta. Olen virallisesti Suomen paras Nokia matkapuhelimien myyjä operaattorin järjestämässä 2kk myyntikilpailussa. Muistona kisasta on Nokia X6 puhelin, joka meinaa oikkuilla. Virtuaalinäppis on sekaisin. Voihan Noksu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti